Balf - Gyógyfürdő Balf, Leírás:

Az osztrák határhoz közel fekvő Balf magas kénhidrogéntarmalmú gyógyforrásait már a rómaiak is ismerték. A balfi gyógyfürdőről nem beszélhetünk mint hagyományos értelemben vett fürdőről, mert egy egészségügyi intézmény keretei között működik, így itt tényleg csak betegek, a gyógyulni vágyók céljait szolgálja.

Gyógyjavallat, vízösszetétel: Mozgásszervi betegségek, reumatikus, gyulladásos izületi megbetegedések, degeneratív izületi és anyagcserezavar kiváltotta izületi betegségek, ortopédiai betegségek, neurológiai megbetegedések kezelésére.

Győr - Rába Quelle Termál- Gyógy- és Élményfürdő Győr, Leírás:

Győr városának gyógyfürdője több évtizedes múltra tekint vissza. A meglévő létesítmények mellé, a jó minőségű gyógyvízre alapozva épült meg 2003-ban a nagyszabású fedett élmény- és termálfürdő, amely sokféle wellness szolgáltatással is várja vendégeit. Medencék: 9 élménymedence, 4 termálmedence és bébimedence.

Vízhőmérséklet: 29-38 C fok

Gyógyjavallat, vízösszetétel: ásványi sókban gazdag, alkáli hidrogén-karbonátos, kloridos és jodid tartalmú víz, amely jótékony hatású az idült mozgásszervi és nőgyógyászati betegségekre; ivókúra esetén pedig javasolt fogszuvasodás és fogínysorvadás ellen. Nyitva tartás: minden nap 9.00 - 22.00 óráig

Belépők: 800-1600 Ft.

1
2
3Cím: 9330 Kapuvár, Szigethy Attila u. 9.
Tel.: 0696-241-359