Nyugodt környezetben tölthet kellemes napokat az, aki a Kapuvári Gyógy- és Strandfürdőt választja üdülése színteréül. A kapuvári víz nagy sókoncentrációjú, nátrium-hidrogén-karbonátos valamint magas jodid tartalmú termálvíz.

Összetételénél fogva különféle csontrendszeri és mozgásszervi megbetegedések esetén bír jótékony hatással. Inhalációja idült hörghurut, hörgőtágulat, tüdőasztma kezelésére teszi alkalmassá. A gyógyulni vágyókat és az egészségmegőrzés céljából fürdőző vendégeket jelenleg termálmedencék, míg az aktív pihenés híveit úszómedencék várják. A víz gyógyhatása mellett a fürdő területén orvosi masszázs is igénybe vehető.

Flóra Gyógyfürdő A kapuvári FLÓRA gyógyforrás a nyugat - dunántúli régió egy még kevésbé ismert, de rendkívül értékes és egyedi adottságokkal bíró gyógyfürdője.

A termálvizes fürdőkomplexum a következő szolgáltatások rendkívül széles körével áll a vendégek testi - lelki megújulásának szolgálatában: fizikoterápiás kezelések, masszázs, szauna, kozmetika, pedikűr - manikűr, fodrászat, fogászati kezelések, akupunktúra, természetgyógyászat, reumatológia, allergológia - tüdőgyógyászat.

1
2
3Cím: 9330 Kapuvár, Szigethy Attila u. 9.
Tel.: 0696-241-359